10 Temmuz 2013 Çarşamba

Yves Rocher Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Saç Yağı

Merhabaaa,

      Yves Rocherın yıpranmış şaçlar için onarıcı şaç bakımı bir süredir kullanıyorum,Uygularken şaç diplerime münkün oldugunca uzak tutmaya çalısırak tüm şaçlarıma özelliklede uç kısımlarına iyice yediriyorum,tavsiye edilen bekleme süresi 10 dk ama ben 10 dk yeterli olmadıgını düşünerek banyodan 1 saat önce sürüp,yağın şaçlarıma iyice geçmesini bekliyorum,sonrada gene yves rocherin jojoba yağlı şampuanını kullanıyorum.

     Şaçlarda parlaklık yaptıgı kesin, kırıklarda ise uzun vadede  işe yarıyor,.kutusu plastik ,kullanımı oldukça kolay,bereketli bir ürün hemen bitmiyor,Macademia yağının şaçlara çok iyi geldiğini daha önce duymuştum,yağın içeriğide bu maddeden olusuyor.Fındık kokusunun baskın olduğu hoş bir kokusu var,yıkamadan sonra bu koku kalmasada benim hoşuma gitti.Ben bu ürünün özellikle yıpranmış şaçlara çok iyi gelecegini düşünüyorum,Ürünün piyasada satılan benzer ürünlerden artısı ne diye sorarsanız Slikon ve Paraben içermemesi.


Yves Rocher kendi sitesinde ürünü söyle tanıtmış ;
Yıpranmış ve kırılan saçlarınızı onarın, onlara sağlığını geri kazandırın!
Organik Jojoba Yağı, Babassu Yağı, Güney Amerika Fındığı Yağı içeren zengin formülü ile saçlarınızı derinlemesine besler, onarır ve yapılandırır.
Silikon içermeyen formülüyle saçınızı ağırlaştırmadan bakım yapar.
 Paraben içermez.


  Şaçıma parlaklık versin,sağlıklı görünsün,onarıcı etkisiyle şaçlarımı onarsın diyorsanız bu ürünü kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederim.Kullanırken tek dikkat etmeniz gereken eğer şaçlarınız yağlanmaya meyilliyse ürünü haftada 2 den fazla yapmamanız ve saç diplerinizden uzak tutmanız.Yves rocherın bütün ürünlerini şiddetle tavsiye ediyorum,piyasadaki bitkisel markaların en başında…

ÜRÜNÜN FİYATI : 19,90 TL.

11 yorum :

  1. Elimde o kadar çok yağ varkii bitince denemeyi düşündüğüm bir ürün olacak sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederimmm ,bencede mutlaka deneyin sevgiler...

      Sil
  2. Bende kokusunu cok seviyorum ancak neden sac diplerine surmuyorsun oyle birsey yazıyordu da benim mi gozumdeen kactı? Cunku ben butun saclarıma uyguluyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında haftada 2 kere uygulanıyorum bu yağı birincisinde tüm şaçıma uyguluyorum,öbüründe sadece uç kısımlarına ikisindede tüm şaçıma uygularsam malesef benim şaç diplerim bu tarz yaglarda yağlanmaya çok müsait :(( kokusu gerçekten çokkkk güzel :))

      Sil
  3. İndirim alışverişini online yaptım ve orda stoklarda kalmamıştı :) bir dahaki indirimde alınacaklar listesine eklendi ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikleee şiddetle tavsiye ederim,inanılmaz dökülen saçlarım yavaş yavaş hem kendini topluyor hemde güçleniyor :)) indirimde bende 2 tane stok yapmayı düşünüyorum :))

      Sil
  4. YR saç ürünleri deneme istek listemde zaten..

    YanıtlaSil
  5. YR şampuanlar özellikle aylardır favorim bu yağı düzenli kullanamadım ama güzel saçlarının sırrı bu mu yoksa ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o senin güzel bakan gözlerinin güzelliği canımmm benimm :))) ahh ahh eskiden ne güzel şaçlarım vardı belime kadar yaş geçtikçe saçta gidiyor kendimi şaç bakımına verdim :))

      Sil
  6. Ürünün artılarına bakınca sanırım ihtiyacım olan bir bakım yağı bu.Fiyatıda gayet uygunmuş.Alınacaklar listeme ekledim bile şimdiden,teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde çok sevdiğim bir şaç ürünü oldu,güle güle kullanın ben teşekkür ederimm :))

      Sil

Link Within

Related Posts with Thumbnails