8 Temmuz 2013 Pazartesi

Real Techniques Blush Brush Allık Fırçası

        Herkeze Merhabaaaaaaaaa !

    Bugün size son zamanlardaki favorim olan Real Techniques Allık fırçasını tanıtacagım,Kusursuz bir makyaj uygulamasının sırrı  doğru makyaj fırçalarıdır .Her farklı makyaj fırçası makyajınızda farklı sonuçlar yaratır. İşte Real Techniques Blush brush da tam anlamıyla muhteşem bir allık fırçası.


   
      İlk önce şunu belirtmeliyim okadar yumuşak ki anlatamam ,yüzünüzden adete kayıyor,sentetik yumuşaşcık kılları var ,Allığı müthiş dağıtıyor,fazlalıkları alıyor,kullanımı çok rahat,aynı zamanda bu fırçayla pudrada uygulayabilirsiniz.Fırçanın pembe olmasıda beni ayrı etkiledi JTemizlenmesi çok kolay ve diğer fırçalarıma nazaran çok daha çabuk kuruyor,uygun fiyatına oranla inanılmaz başarılı bir fırça,tek kötü tarafı türkiyede satılmıyor,yurt dışı alışveriş sitelerinden satın alabiliyorsunuz.Yada benim gibi biraz daha fazla ödeyerek gitti gidiyor gibi sitelerdende alabilirsiniz..Sanırım ben bir tane daha sipariş vereceğim…





***Fırçayı yurt dışından Amazon ve Cloud10beauty gibi sitelerden daha ucuza alabilirsiniz.

6 yorum :

  1. Güle güle kullan birtanem. bu fırça bencede harika ve gelmiş geçmiş en iyi allık fırçası :) Bemde çok severek kullanıyorum. Şimdiki hedefim pudra ve fondoten fırçası :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimmm canımıniçi,walla benimde hedefimde onlar var biz bu fırçalar yüzünden batıcaz :))

      Sil
  2. Güzel günlerde kullan canım <3
    Evet risk var ama Amazon ve Cloud10beauty sitelerinden alan ve gelmeyen binde bir. Ebay ise çok riskli. Bence gitti gidiyor veya bireysel satıcılardan tanesi 55.60 tl ye alacağına 3-4 fırçaya kargo dahil 70 tl ver çok daha güzel <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım,Clod10beauty den bir tane daha sipariş verdim açıkcası sabırsızlığım yüzünden ordan aldım yoksa dediğin gibi amazon ve clod10beauty çok daha karlı okadar çok fırça varki almak isteğim sigmayı gözüme kesdirdim şimdide :))

      Sil
  3. bayıldığım fırçalardan biri de bu :-))

    YanıtlaSil

Link Within

Related Posts with Thumbnails