30 Temmuz 2013 Salı

BAHAMA MAMA

Herkeze  Merhabaaa,



    Aslında yazmaya geç kaldığım bir ürünle karşınızdayım bugün,the balm markasının severek kullandığım bahama mama sı makyaj çantamın vazgeçilmesi arasında,Bronzer ,pudra olarak satılsada ben dahil bir çok insan yüz konturleme amacıyla kullanıyor,İlk aldığımda bu çok koyu ,hayatta uygulayamam deyip korkmuştum ama siz korkmayın çünkü rengini tamamen vermiyor onun için gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz.Ben açılı bir fırçayla uygulama yapıyorum ve inanılmaz güzel duruyor,benim gibi buğday tenlilerde uygulama yapmak çok kolay ama açık tenliyseniz dikkatli uygulamakta fayda var yoksa yüzünüz kirliymiş görüntüsü verebilirsiniz.Ben en çok elmacık kemiklerime ve burun kenarlarına kontür yapmak için kullanıyorum,verdiği derinliği seviyorum.




     Bahama mamanın ambalajıda diğer the balm ürünleri gibi acayip şeker,zaten ilk önce ambalajıyla bizi cezbetmiyormu kozmetikler J kutusu karton ,mıknatıslı ve içindeki minık aynasıda çok kullanışlı, aldıgımdan beri çok severek kullanıyorum eğer sizde almak istiyorsanuz gratislerdeki indirim dönemlerini kaçırmayın indirimde alın derim .

2 yorum :

  1. Kontür olayına pek girmediğimden Bahama Mama ile pek ilgilenmedim ama bu konudaki şöhreti malum.Güle güle kullan canım :)))

    YanıtlaSil
  2. aslında bende epey bir süre korktum bu kontür işinden,yeni yeni başladım diyebilirim ama okadar basitmiski gercekten,sadece hatları belirlemek lazım,belki denersiniz sizde birgün ,çok teşekkür ederimmm...

    YanıtlaSil

Link Within

Related Posts with Thumbnails