5 Şubat 2014 Çarşamba

OROGOLD COSMETICS 24K SEVGILILER GÜNÜ KAMPANYASI BAKIM SETI

OROGOLD COSMETICS 24K SEVGILILER GÜNÜ BAKIM SETİ

ÖZEL BAKIM SETİYLE
SEVDİKLERİNİZE  ALTIN DOKUNUŞ YAPIN....

Altının mikro ölçüdeki parçacıklarıyla diğer doğal içeriklerin  bileşimi olan Amerika'nın ünlü kozmetik markası OROGOLD Cosmetics; Sevgililer Gununde Aşk'a Altın karıştırıyor... 

Orogold'tan sevgililer günü ozel bakım seti....
Orogold 24K Yoğun Peeling
24K C Booster serum
24K Vücut Kremi
24K El Kremi 



'   24K Yogun Peeling Jel' ürünü içerisindeki altın tozları içeren C vitamini Askorbic acid E vitamini Tokoferil asetat ve yeşil çay gibi etken maddelerden formüle ediliyor. Hücresel yenilenme sürecini hızlandırıp daha genç bir cilt görünümü sağlıyor. Kuru cildinize dairesel hareketlerle masaj yaparak yedirdiğiniz peeling jel istenmeyen ölü derileri ılık su yardımıyla anında gideriyor. Ürün, cildinizin ihtiyacı olan yağa ise zarar vermeyecek şekilde tahriş etmeden arındırılması üzerine formulize edilmiş.

    24K Gold C Vitaminli Booster Cilt Bakım Serumu' cildinize kıyaslanmaz bir ışıltı ve aydınlık bir tazelik vaat ediyor. Antioksidan özelliği  ile cilt gözeneklerini sıkılaştırıp, ciltteki renk pigmentasyonu dengeleyip cilde bambaşka bir enerji ışıltısı veriyor. 
İçerisindeki C ve E vitamini ise kuruyan cildiniz için yoğun bir nem sağlayarak günlük bakımınız için pırıl pırıl bir başlangıç olma özelliği taşıyor. Cildi, serbest radikallerin zararlı etkilerinden koruyor. 

   24K  Vücut Spreyi, İçeriğindeki yağ özleriyle cildinizi anında nemlendiriyor. Bu benzersiz yatıştırıcı etkili altın vücut spreyi ile ferahlığa kavuşun
Bu karşı koyamayacağınız sprey, cildinizde tazelik hissi ve hoş bir esans bırakır.

   24K El Kremi, Yoğun nemlendirici etkili el bakımı. Kuru, pul pul olmuş cildi iyileştirmek için anahtar besinleri sağlıyor. Nemlendirici Kompleksi cilt suyunu arttırmak için nem bariyeri oluşturur. Cildi inanılmaz derecede yatıştırır ve canlandırır. Ellerinizin yumuşak, pürüzsüz ve esnek olmasını sağlar. 

OROGOLD Ürün satış noktaları : Harvey Nichols ( İstanbul , Ankara ) 
Brandroom ( Nişantaşı, Suadiye )
Beymen ( Zorlu AVM )
Debenhams ( Cevahir AVM )
Douglas ( Kanyon, Cities, Capacity, İzmir  Bornova, Antalya, Bursa, Ankara Cepa)


Not: Ürünler doğa dostu çok sevdiğimiz hayvanlar üzerinde asla test yapılmamıştır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Link Within

Related Posts with Thumbnails