17 Aralık 2013 Salı

Durance Ankara Açılışı ve Mağaza Turum...


       Yüzde Yüz Biktisel İçerikten oluşan kişişel bakım sağlıklı yaşam ve ev kozmetiğinde öncü ürünler üreten Durance Dünyadaki en büyük butiğini Ankara da açtı.

      Durance nın diğer butiği Nenehatun caddesinde ,Yeni açılan butiği ise Armadanın yeni binasında...


    
       Durance, organik tarımın ve dünya parfüm endüstrisinin merkezi güney Fransa’nın Provence bölgesinden doğallık oranı %100’e yaklaşan kişisel bakım, sağlıklı yaşam ve ev kozmetiği ürünleri sunuyor.

      Akdeniz ikliminin şifalı bitkileri, organik çiçek tarlalarından gelip  nemlendiricilerden yüz iksirlerine, ayak bakım ürünlerinden duş jeli ve masaj yağına kadar vücudu ve ruhu rahatlatıcı etkisi olan tüm Durance ürünlerinde karşımıza çıkıyor.


     Durance’ın yaşadığınız mekanlara özel ürün grupları, ev kokuları ve kozmetikleri doğal içeriklerle üretilmiş rahatlatıcı, enerji verici, dinlendirici, hücre yenileyici etkileri olan çok özel bir ürün yelpazesinden oluşuyor. Yapay koruyucu ve boya, paraben ve phenoxyethanol içermeyen bu ürünler hayvanlar üzerinde de test edilmiyor.



  Durance’ın temel değerleri otantiklik, sadelik, şıklık, çevreye sayı ve insan sağlığına özen gösteren keyifli ürünler sunmak. Bu sayede birçok Durance ürününün organikliği ECOCERT tarafından onaylanmıştır.





İşte benim Durance favori ürünüm;
muhteşem bir kokusu var Şişenin içine gülü koydugunuz zaman Gül şişenin rengini alıyor  ve size haftalarca muhteşem bir koku sağlıyor,evlerniz ve iş yerleri için muhteşem bir ürün bence deneyin,
Sevgiyle Kalın....

5 yorum :

  1. Güllü durance ürünlerine bende bayıldım :))

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,
    Ben de bayıldım ....:)) Bloğunuzu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,güzel sözleriniz için bende size ışınlanıyorum hemennn sevgilerr selda hanımmm blogunuzdan öğreneceğim cok şey var :)

      Sil
  3. Merhaba,

    Sizi takibe aldım yazıların sayfan çok güzel. Bende bloguma beklerim.

    Sevgiler,

    http://hayatimakyajla.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Link Within

Related Posts with Thumbnails