27 Kasım 2013 Çarşamba

Lush Ankara Lansmanı

       Lush diyince aklınıza ne geliyor,benim aklıma taze çiçek ve meyvelerden oluşan muhteşem aromalar aklıma geliyor,mağazaya girdiğimde hep aynı şeyi yapıyorum durup o kokuyu içime çekiyorum



       Geçtiğimiz haftasonu 365 AVM de  Ankaralı bloggerlar için yapılan lansmandaydık.çeşitli banyo balistikleriyle deneyler yaptık,banyo balistiklerini sıcak suya atıp renk değiştirmelerini seyrettik eğer kuvvetiniz varsa kesinlikle Lust tan bir banyo balistıği alıp kendinizi bu mühtiş suya bırakmanızı tavsiye ediyorum,ZUHAL hanım bize mağazadaki bütün ürünleri tek tek gösterip anlattı ,Lush un bütün ürünleri % 100 doğal yani alırken içiniz rahat olsun Banyo, Duş, Saç Vucüt bakımı, Yüz bakımı gibi birçok alandada ürünleri var.



        Hazır Yılbaşı gelmişken sevdiklerinize hediye almayı düşünüyorsanız kesinlike Lush a bir uğrayım derim hem yılbaşı için hazırkanmıs mühtiş paketleri var hemde ordaki danışmanlar okadar ilgiliki size mutlaka yardımcı olup hediye konusunda yardımcı olacaklardır.

Peki okadar gezdim en çok hangi ürünleri sevdin derseniz ,işte favorılerim buyrunnn :)


1-Sex Bomb ve Snowman banyo balistiği ; banyo keyfi yapmak için birebir

2-Lush Santa Baby  Tint ; muhteşem bir nem verip dudaklarınızı koruyor,ayrıca muhtiş bir kırmızı renk veriyor

3-Sandy Santa ; Brezilyadaki ki copacabana sahilinde bulunan kumdan yapaılmış heykellerden esinlenerek yapılmış bir ürün,cildinize yoğun nem verirken aynı zamandada peeling yapıyor.

4-Snow Fairy Sparkle masaj kremi ; ilk görünce şekline vuruldum lushun sonbahar sezonunda en çok satılan ürünüymüş zaten pamuk şekeri kokusuna sahip bir krem yumusacık.

5-Celebrate Body Lotion ; muhteşem bir vücüt losyonu beni takip edenleriniz mutlaka bilir inanılmaz bir kuru cilde sahibim onun için bu tarz sevdiğim kremleri bırakmıyorum,Lus hun bu kremide favorim ...







 


















     Lush ürünlerinin hepsi beni fethetti,Bu güzel etkinlik için Lush Turkey'e , Bizi çok güzel ağırlayan Zuhal hanıma ve Sinem hanıma çok teşekkür ederim...

4 yorum :

  1. ne zaman bu mağazaya girsem kendimi kaybediyorum yahu,kokusunu almak için bile gidilir :))
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. lusha bende bayılıyorum haftasonu ordaydım aklım kalıyor birçok ürünüde :)
    bu arada bana da beklerim http://hayatkolik.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Lush'a girince çıkamıyorum ben de, illa bütün ürünleri tek tek elime alıp koklayacağım =) Aama Lush'un en sevdiğim özelliklerinden birisi de bu zaten.
    Bu arada ben de yeni bir post yayınladım Lush snow fairy paketiyle ilgili, beklerim =)
    http://neselizebra.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Link Within

Related Posts with Thumbnails