7 Şubat 2012 Salı

VE KARŞINIZDA YOU REBELLLLLL

  Uzun zamandır internette, bloğlarda, sephoraya her gittiğimde gördüğüm bir üründü...You rebel....
şimdi nedir bu you rebel diyorsanız şöyle anlatayım..kendisi kapatıcılığı çok yoğun olmayan bir renkli nemlendirici..yani artık föndeten pudra kullanmak istemiyorum,biraz  hafif makyaj yapmak istiyorum diyorsanız you rebeli deneyebilirsiniz...

      You rebeli kullanıp üstüne hafif bir pudrada geçebilirsiniz..birçok arkadaşım you rebeli sadece makyajdan önce nemlendirici olarakta kullanıyor..

       Birkere cildinize güzel bir aydınlık veriyor,taze bir görüntü ama kesinlikle ciddi bir kapatıcılık beklemeyin hayal kırıklıgına ugrarsınız,yani cildiniz sıkıntılıysa kapatıcılık arıyorsanız ne yapıyoruz bu ürünü kullanmayı düşünmüyoruz :)) 

 Ürünün sadece 2 renk tonu var beyaz ve kırmızı kutularda satılıyor ben resimde gördüğünüz kırmızı olanı tercih ettim.birde benden size bir tavsiye ürünleri alırken kesinlikle yüzünüze uygulatın..çünkü renkler çok yanıltıcı olabiliyor.Sephora ve Benefitin ennnn sevdiğim özellikleri arasındada çalısanların ilgisi ilk sırada yer alıyor, çünkü gerçekten siz demeden uygulayıp ürünü tercih edip etmemenizi öneriyorlar ...diğer yerlerdeki gibi mızmızlık yapmıyorlar :))


       You Rebel  SPF 15 koruma faktörüne sahip yani bu ne demek aynı zamanda bizi güneşi zararlı etkileridende koruyor..dikkat ederseniz artık birçok kozmetik ürününde spf geçiyor.bence güzel birşey ürünleri şeçerken özellikle sizi güneşten koruyan ürünler şeçmelisiniz.fiyatı 99 tl. ahh benefit ahh batırdınn bizi :)))


4 yorum :

  1. renkli nemlendirici cok seviyorum fondotenim bile o tarz. ( lancome teint miracle ) ama bu pahalı bence bir renkli nemlendirici için benefiti seviyorum ama fiyatlarını sevmiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AHH AHH BENDE FİYATLARINI SEVMİYORUMM :)UZUN ZAMANDIR ALSAMMI ALMASAM MI SONUNDA DAYANAMADIM ALDIM AMA DEGDİ ,SIRADA SETLER VAR AMA BAYAAAAAA BEKLEMEM GEREKİCEKK :)

      Sil
  2. the balm ile benefit arasında gidip geliyorum.hangisin alsam acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. the balmı bende çok denemek istedim aslında ama araştırdıgım ve gördüğüm kadarıyla kapatıcılık konusunda the balm başarılı ,ama tazelik canlı bir görüntüyse istediğin you rebel ..ayrıca you rebelın renk secenegıde mevcut ben you rebel derimm :))

      Sil

Link Within

Related Posts with Thumbnails