9 Şubat 2012 Perşembe

Nuxe Kuru Yağ



    Günümüzde kozmetik ürünlerde aranan ilk özellik doğallık... 
Nuxe kuru yağda bu sloğanda rakiplerini ezdi geçti ....
Son Zamanlarda çokk sık kullandıgım bir üründen bahsedeceğim size, Nuxe kuru yağ,gerçekten çantamdan ayırmaz oldum üstelik hem şaçıma hem ellerime kullanıyorumm sonuç HARİKAAAA
Şaç uçlarıma kullandım epey bir süre saçlarımı inanılmaz yumuşattı, Banyodan sonra kullandım inanılmaz nemlendirdi ,hatta yüzüme bile sürdüm bir hiç yan etkisi olmadı yani anlayacağınız bu kuru yağ mucize gibi birşey ,hatta vucüt için çatlaklarına iyi geldiğini söyleyenler var arastırdım gerçekten çatlaklar içinde kullanılabılıyormuş .

      İnanın biticek diye korkuyorum,şişesi çok şık sadece şişenın agzında fıs fıs gibi bırsey olsaymış daha güzel olurmuş avucuma bazen istediğimden çok fazla gelebiliyor genede bende tam not alıyor ,çok amaçlı  kuru yağ hepinize tavsiye ederim...Birde  dedikodu  Jennifer Lopez  föndeteninin içene bile bir damla nuxe kuru yağ damlatıp yüzüne sürüyormuş ,kadın işi biliyor  :))



NUXE NİN İÇERİK AÇIKLAMASI İSE ŞÖYLE :

Tüm cilt ve saç tiplerinde kullanılabilen NUXE Huile Prodigieuse; Borage, St.John's Wort, Badem, Kamelya, Fındık, Macadamia bitki yağlarından oluşan içeriğinin yanı sıra E vitamini katkısıyla da cildinizi ve saçlarınızı besliyor. Koruyucu ve slikon içermeyen, % 30 oranında değerli bitki ve yağlardan oluşan
ürün, % 98,8 gibi yüksek oranda doğal formüle sahip olması ile dikkat çekiyor. Ayrıca kuru yağ olduğundan kullanıldıktan sonra ıslaklık hissi vermiyor.





Gene Nuxe nin  Dünyada 9 saniyede 1 adet satılan  bronzlaştırıcı etkisi olan  Nemlendirici ve besleyici çok amaçlı kuru yağı var ,benimde etrafımda bir çok arkadaşım  kullanıyor özellikle yazın deniz kenarında tatilde tavsiye edıyorlar prıl pırıl parlamanız için :))   
Şimdi gözüm bu üründe yaza doğru kesinlikle deneyeceklerim arasına girdi bile...




5 yorum :

  1. ilk kez senden duyuyorum çok ilgimi çekti bak :D
    yağlı histen o ıslaklıktan nefret ederim,o da ayrı bir artıymış,mutlaka deneyeceğim.nerden bulabilirim acaba? ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle almalısın.sürdükten 2 saniye sonra yağ hissinden eser yok.ki kremler bile daha fazla yağlı duruyor

      Sil
  2. Genelde bütün eczanelerden yada onlineeczanem.com adresinden alabilirsiniz,üstelik bu adresten alırsanız birde minik bir deneme boyu daha gönderebiliyorlar benden söylemesi :)) kesinlikle denenmesi gereken ürün çok ıslak hisside vermıyor aslında

    YanıtlaSil
  3. En uygun fiyat burada

    https://www.eczanenizburada.com/Huile-Prodigieuse-OR-50-ML,PR-272.html

    YanıtlaSil
  4. Eticaret siteleriyle uğraşmanıza gerek yok arkadaşlar %20 indirmle sizin için temin edebilirim...blogum üzerinden bana ulaşın yeter:)))
    www.nazligercek.com
    Bekliyorum mutlaka:))

    YanıtlaSil

Link Within

Related Posts with Thumbnails