31 Ocak 2012 Salı

BENE TİNT

      Her Bayanın olmazsa olmazlarından biri galiba allıktır,ister hafif bir makyaj isterseniz özel bir gün/gece için yada normal makyajımızda olsun allık önemli.Bazen yoğun belli olan bazende hani hafif spordan çıkmış gibi deriz ya doğal..Benim son zamanlardaki favorim BENETİNT.



  Bene Tint  Benefit Cosmetics'in en çok satan ürünleri arasında yani gözdelerden :)

  • İster yanaklarınızda ister dudaklarıızda  kullanabilirsiniz.. Ben daha daha çok yanaklarımda  kullanıyorum, Şisesinin öyle küçük olduğuna bakmayın 12,5 ml  çok uzun süre kullanılabilir. Birkaç damlası yeterli oluyor,Kullanım açısında ekonomik .
  • Ürünü beğenmemin ennnnnnn önemli özelliği  kalıcılığı , gün içinde tazelemenize gerek kalmıyor.Hatta benim gibi yoğun bir tempoda çalışıp sabah makyaj yapıp akşam yüzünüze bakıyorsanız emin olun gün sonundaa wawwwww diyeceksiniz   :))
  • Malum bu ürün Likit bir ürün, likit ürünler kullanmanın tek kötü tarafı bazen kaş yaparken göz çıkarabılıyorsunuz,yani diyelim sürdünüz begenmediniz ,silme sanşınız yok gibi ,münkümse begeneceksiniz :))) bu duruma düşmemek içinde hızlı olmak hızlı dagıtmak önemli. 
  • İlk önce fiyatından dolayı bir teredüt yaşayabiliyorsunuz ama kesinlikle paranızın karşılığını veriyor,hem uzun süre hemde kalite bir ürün kullanmış oluyorsunuz.

  • Fiyatı 89 tl.


          Bundan sonra gözüme kestirdiğim ürün ise Hervana :)))

7 yorum :

  1. kullanabileceğimden emin olsam bi.. dediğin gibi canım dagıtması sıkıntı. heidiye dönersem diyorum :) şöyle minik setler oluyor ya benefitin onlardan denggetirirsem alacağım benetint i posietint i ve cha cha tint i bi arada istiyorum..

    YanıtlaSil
  2. İnan be kullanıyorsam herkez kullanır :))aram hiç iyi değildir normalde likit ürünlerle ama çok düşünmüsştüm amaşimdi baya aramız iyi :))sadece miik minik damlalarla uyguluyorum yeterlide oluyor.ahh o minik setlerde bazılarında minik güzel fırçalarda oluyor bak bende olara bayılıyorum bende öyle çok amaçlı bir set istıyorum göz makyajı için...sanırım maaşımıza zammm gelmesi lazımm..yoksa batıcazz :)))))

    YanıtlaSil
  3. :D ben yaza kadar zaten mahrumiyet bolgesindeyim ne mac ne sephora :) online alışveriş siteleri yok diye en çok eşim mutlu sanırım :) DIY takılıyorum bu aralar ben bi benetint de yaparsam sana fırça bile yaparım ;)

    YanıtlaSil
  4. canım bir de kelime dogrulama var yorum yaparken sen farketmiyorsundur robotmusun gir kelimeyi diyo her seferinde bozuluyoruz ;) kaldirabilirsin belki daha rahat yorum yaparız

    YanıtlaSil
  5. canımmm benimm :))) walla severek takibindeyimm blogununnn ama süper seyler yapıyorsun bende denıcemm .çok haklısın hıc farketmemeştım hemen bakıyorummm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) ben de takibindeyim canım severek ;) DIY sevmezdim ama burda gördüm ki çok eğlenceliymiş :)

      Sil

Link Within

Related Posts with Thumbnails