30 Ekim 2012 Salı

LA SENZA MAKYAJ ÇANTAMMM

 EVDE KAÇ TANE MAKYAJ ÇANTAM VAR BİLMİYORUM ,AMA DOYUYORMUYUM HAYIRRRR J GÖRDÜKÇE ALIYORUM VE SÜREKLİ KENDİME ALMAK İÇİNDE BAHANE ÜRETİYORUM :)) BUDA BAYRAM GEZMEM SIRASINDA LA SENZA DAN ALDIGIM MAKYAJ ÇANTAM , PEMBE LEOPARA KİM HAYIR DİYEBİLİR ? İÇİ GENİŞ HERŞEYİNİZİ TIKLIM TIKIŞ OLMADAN YERLEŞTİREBİLİRSİNİZ, AMA BENİM EN ÇOK SEVDİĞİM YANI ALT KISMI FERMUARLI AÇILIYOR VE KARŞINIZA MİNİK CİCİ BİR AYNA ÇIKIYOR,BİRDE FIRÇALARINIZI KALEMLARİNİZİ YERLEŞTİRMENİZ İÇİN CEPLER,BU MAKYAJ ÇANTASI SANIRIM EN ÇOK FIRÇALARIMA YARADI,ZİRA OKADAR PARA VERİP FIRÇA ALIYORUZ HİÇ DEGİLSE ONLARINDA AYRI YERİ OLSUN DEMİ :))


LA SENZA NIN HER ŞEYİNE BAYILIYORUMMMM J
  








7 yorum :

  1. Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok şık ve inan ben de aynı durumdayım. Kaç tane çantam var belli değil ve kaç tane daha alabilirim orası hiç belli değil :))
      Güle güle kullan canım.

      Sil
    2. teşekkür ederimmmm canlarrrrrrrrr

      Sil
  2. o fırça koyma yeri iyiymiş.. benim de o kadar çokk makyaj çantam varki koyacak yer kalmadı resmen.. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kesinlikle çok iyi düşünülmüş ,çok işime yaradı teşekkür ederim audreyyy :))

      Sil
  3. Cok derli toplu gorunuyor. Rengide cok hos ( cantanin icinde bulmak icin ideal, hele benim icim) . Cok guzel gunlerde kullan :)))

    YanıtlaSil
  4. Günlerdir kullanıyorum,ilk defa çantanın içine makyaj malzemelerim dökülmüyor gercekten çok kullanışlı ,teşekkür ederimmm bitanem

    YanıtlaSil

Link Within

Related Posts with Thumbnails