5 Mart 2012 Pazartesi

KALYON NAIL HARDENER TIRNAK SERTLEŞTİRİCİ

SİZCE BİR BAYANIN EN ÖNEMLİ YERİ NERESİ BENCE KESİNLİKLE ELLERİ...SİZDE BENİM GİBİ EL VE TIRNAK BAKIMINA ÖNEM VERİYORSANIZ DURUNNNNNNNNNN VE BU YAZIYI OKUYUN.  


BU ARA HEM SAÇLARIM HEM TIRNAKLARIM İNANILMAZ ŞAŞIRTMIS DURUMDA :)) SAÇLARIM  DÖKÜLÜYOR TIRNAKLARIM KIRILIYOR, SÜREKLİ TÖRPÜ YAPMAK ZORUNDA KALIYORUM BÜTÜN TIRNAKLARIM EŞİT OLSUN DİYE SONRA BİR BAKIYORUM GENE KIRILMIŞ :((( BU GİDİŞATA DURRRRRRRR DEMEK İÇİN BİR ÇÖZÜM ARADIM SANIRIM . YANLIS BESLENMEMİZDEN YADA VUCUDUMUZDAKİ DEMİR EKSİLİĞİNDEN DE KAYNAKLANIYOR BU SORUN..KIRILAN ORTAYAN İKİYE AYRILAN ,KENARINDAN KIRILAN TIRNAKLAR HER BAYANIN KABUSU OLUYOR,HEMEN PARMÜNERİYE GİDİP KALYON ALDIM. .KALYON TIRNAK BESLEYİCİ VE SERTLEŞTİRİCİ ÖZELLİĞİ OLAN RAKI BEYAZI RENGİNDE AMA SÜRÜNCE DAHA AÇIK BİR PARLATICI GİBİ DURAN SÜPER BİR ÜRÜN.İÇİNDEKİ ÖZEL FORMÜLÜ İLE TIRNAĞIN KERATİN TABAKASINA  ETKİ  EDEREK TIRNAGIN SERTLEŞMESİNE PARLAMASINA VE SAĞLIKLI BİR GÖRÜNÜME KAVUŞMASINI SAĞLIYOR.. HAFTADA 2-3 KERE KULLANMAK YETERLİ ...BEN 15 GÜNDÜR KULLANIYORUM VE SONUÇ HARİKAA, UZUN ZAMANDIR TIRNAKLARIM KIRILMIYOR VE SAĞLIKLI MUHTEŞEM ŞEKİLDE UZUYORLAR...FİYATIDA 3 TL OLDUKÇA UYGUN SİZDE BENİM GİBİ KIRILAN TIRNAKLARDAN YANA MUZDARİPSENİZ BUYRUN EFENDİM KALYONU SİZDE KULLANIN ....


8 yorum :

  1. Ben de kullanıyorum senelerdir ve çok memnunum :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok memnum kaldımmmm..haftada 2 kere mutlaka kullanıyorum baya etkili oldu ...teşekkürlerr yorumunuz içinnn bendende sevgiler....:))

      Sil
  2. Kesinlikle muhteşem bir ürün :)
    Ben ilk 3 gün boyunca her akşam yeniledim (akşamları asetonla silip yenisini sürdüm) daha 2. gün etkisini hissetmeye başladım. Daha sonra 1 gün arayla yenilemeye devam ettim ve şimdi sağlıklı uzun tırnaklarımla mutluyum :)

    http://mmerwe.blogspot.com/2012/03/kalyon-trnak-besleyici-guclendirici-oje.html

    YanıtlaSil
  3. Ben de kullanıyorum. Çok memnunum. Şimdiye çoktan kırılmıştı uzadı çünkü. İşe yarıyor demek ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu ürün cosmeticada falan bulunur mu acaba

      Sil
  4. kalyonu nerden bulabılırız bana yardımcı olurmusunuz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bütün parfümerilerde eczanelerde bulabiliyorsunuz kalyon tırnak güçlendiricisi deseniz veririler

      Sil
  5. bende de war başlasam mı :( hem demir eksikliği hem b12 eksikliği var bende tırnaklarım çıtır çıtır kırılır hep biraz önce de tırnaklarımı yine kısacık kesmek zorunda kaldım :(

    YanıtlaSil

Link Within

Related Posts with Thumbnails